Top
Menu Luk
rengoering i privaten og konteret

Rengøring i privaten og konteret


Vi har som virksomhed i længere tid anvendt rengøring på kontoret, da vi for det første ikke selv gad at gøre rent og derfor i stedet henvendte os til et professionelt erhvervrengørings firma, hvor vi udlicitere den opgave ud, da ingen rigtig kan finde overskud til at rengøre kontoret efter en lang arbejdsdag.  Dette har gjort at vi som virksomhed kan sende vores medarbejdere tidligere hjem da denne ”pligt opgave” ikke skal løses af dem tæt på fyraften.

Det personlige plan

Vi som virksomhed har været meget tilfredse med det firma, vi har som foretager rengøring af vores kontor. Jeg har generelt været i rigtig god dialog gennem hele forløbet med direktøren af det her erhvervsrengørings firma og jeg er også endt med at tage beslutningen om at bruge dette rengøringsfirma når vi flytter lokation med firmaet. Vi skal rykke kontor og har derfor valgt at bruge dette firma når vi skal have lavet vores flytterengøring. Når vi skal flytte kontor, er chancen for at det roder lidt når man flytter og falder på plads i det nye ret stor. Derfor har vi valgt at få lavet en flytterengøring, sådan at vi ikke selv skal tænke på rengøringen, men at det bliver ordnet for os og at vi fra start af igen, kan begynde at beskæftige os med den daglige drift af vores virksomhed.

Hvordan ser fremtiden ud?

For vores virksomhed ser fremtiden rigtig god ud. Vi har på nuværende tidspunkt en sund økonomi og driften går på nuværende tidspunkt upåklageligt. Jeg som adm. Direktør, går meget op i at selv de mindste detaljer fungere til punkt og prikke. Jeg går meget op i at vi har et sundt og rent arbejdsmiljø, sådan at vi kan få alle medarbejdere til at præstere på bedst mulig måde. Dette er også årsagen til at jeg valgte at investere i rengøring af kontoret, da det på sigt på en kedelig opgave for de ansatte at løse. Jeg ser meget frem til det nye kontor vi skal befinde os på og så må vi se hvad fremtiden bringer os.

Find mere indformation om rengøring her