Top
Menu Luk
Nye Vinduer

Nye vinduer


Nyopført bygning

Vi har været i gang i knap et år, med at opføre en ny bygning. Bygningen er beliggende på en sidegade til Bagsværd hovedgade. Meningen med at opføre denne bygning er for det første, at skabe en del flere lejligheder, men også at skabe et familievenligt område og generelt en tættere by for, at give en større fællesskabsfølelse når man er i Bagsværd. Bygningen vil indeholde 85 boliger hvoraf 4 af lejlighederne vil være ungdomsboliger. Derudover vil der komme en dagligvarebutik i bunden af bygningen. Vi regner med at bygningen står færdig i starten af juni måned, hvor det vil være muligt for de nye lejere at flytte ind. 

Kigger ud af nye vinduer

Nye vinduer

Som nævnt står bygningen og alle lejlighederne klar til, at lejerne kan flytte ind engang i starten af juni måned 2019. Men det var egentlig meningen, at det allerede skulle være klart i starten af marts måned. Men der opstod nogle problemer undervejs med hensyn til de nye vinduer. Da der var monteret omkring 30-40 nye vinduer fandt vi desværre ud af, at vinduerne ikke var ens alle sammen. Derfor måtte høre hvordan og hvorledes hos leverandørerne. De undskyldte mange gange, da der var sket en fejl i deres system. Vi fik heldigvis leveret nogle nye vinduer rimelig hurtigt. Men det tog stadig tid, at afmontere de forkerte vinduer udover, at der også manglede en del vinduer som skulle monteres i resten af bygningen. 

Slutrengøring

Udover at monteringen af vinduerne skulle klares inden bygningen stod færdig og klar til lejerne kan flytte ind, manglede slutrengøringen også. Den kan først påbegyndes når alt andet står færdigt, ellers kan man komme ud for en dobbelt rengøring. Og det er der ingen grund til. Normalt er slutrengøringen en rimelig hurtig proces, da det er nogle erfarne og professionelle rengøringsfolk vi har med at gøre. Men eftersom der er 85 lejligheder der skal gøres i stand, kommer det alligevel til at tage noget tid før rengøringen er færdig.

Læs mere på TV2