Top
Menu Luk

Massage for tankerne væk


De Linde er certificeret Reiki Master/Teacher og vil snart kunne undervise i klasser i dette yderst effektive system. Min passion for at hjælpe andre gennem helbredende berøring blomstrede, da jeg modtog min første massage som en ung pige, der lever med autisme. Det var på dette tidspunkt, at jeg lærte om holistisk medicin, og hvordan vores kroppe kan helbrede sig selv, hvis vi får de nødvendige værktøjer til at aktivere dem. Efter eksamen fra New Jersey Institute Of Massage Therapy (NJIMT) i 1996 fortsatte jeg min uddannelse ved at tage private seminarer, hvor de lærte teknikker som Ashtanga Yoga (stillinger), Lomi-Lomipa Reiki-behandling og Reiki Energy Healing. Jeg er uddannet fra Finger Lakes School of Massage i Ithaca, NY.

Mikkel har dyrket massage i 9 år og har haft fornøjelsen af at arbejde med nogle af landets bedste fagfolk! Jeg er specialiseret i svensk, dybvæv, sportsterapi og udløserpunktsterapi. Jeg er også uddannet i Hot Stones, Prænatal, Geriatric og Cupping Therapy.

SoMe Mikkel

Sådan kom Mikkel i gang med Massage

Vores primære mål er at udvikle et forhold til hver klient som deres egen personlige healer – et individ, der hjælper dem med at nå deres unikke mål. Jeg er en professionelt certificeret massageterapeut med mange års erfaring i at arbejde i både kurbade og kiropraktikkontorer. For mig er massage mere end bare afslapning; det helbreder også.

Det handler om at finde balance mellem vores krops egne naturlige processer, der giver lindring, når vi har brug for det. Jeg er uddannet i manuel lymfedrænage, dyb vævsmassage (triggerpunkt), thai-lignende strækninger og genoplæring af muskler, herunder svensk teknikker, myofacial frigivelse, triggerpunktsterapi og sportsmassage. Mikkel de linde er beæret over at have mulighed for at arbejde sammen med Benny Madsen!

Mikkel er en nationalt certificeret massageterapeut, og jeg har praktiseret professionelt i over 15 år. Min filosofi er at hjælpe mennesker med at nå deres mål i livet, hvad enten det er afslapning og smertelindring, forbedret mobilitet, øget bevægelsesområde eller en følelse af velvære. Jeg er uddannet fra South Carolina School of Massage og er medlem af American Massage Therapy Association. Jeg har undervist i massageterapi i Charleston -området i over 15 år. Mikkel brænder for de sundhedsmæssige fordele ved massage, og jeg elsker muligheden for at dele denne viden med andre.

Massageterapeut i praksis siden 2001 med over 1.300 timers erhvervsuddannelse ved to respekterede institutioner beliggende i det nordlige Californien: San Francisco School of Massagewood Therapy & University of Southern California’s Bodyworks Institute. Med en omfattende baggrund som danser/musiker og performer kombinerer jeg bevægelsesteknikker såsom musikalsk baserede elementer af dans, rytmisk lyd, rytme og musik til traditionelle terapier, der behandler specifikke spørgsmål (sådan støtte eller afslapning) inden for hver enkelt persons egen kontekst.