Top
Menu Luk
maskinudlejning

Maskinudlejning


Virksomheden

Vi er en mindre entreprenørvirksomhed, som har eksisteret i små syv år efterhånden. Virksomheden består af ti mand, inklusiv mig selv. Jeg fungerer dog som chef. På trods af min rolle som chef, er jeg stadig med ude på forskellige opgaver sammen med medarbejderne i virksomheden. Jeg går meget ind for demokratisk ledelsesform, så længe virksomheden ikke er større end den er. Jeg mener ikke, at jeg nødvendigvis ved bedre i alle situationer, derfor er det vigtigt, at alle medarbejdere har mulighed for at blive hørt. Derudover er virksomheden beliggende i Køge, men vi har opgaver fordelt rundt på sjælland. Dog får vi flest henvendelser fra Køge og omegn. Vi udbyder en lang række opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen. Vores kernekompetencer er dog, at lægge asfalt sten og grus. 

Asfalt

Som sagt er asfalt en af vores kernekompetencer, på trods af at asfaltering er meget bredt. Vi laver alt lige fra veje og stier til parkeringspladser og indkørsler. Derudover tilbyder vi også at lave multibaner, legepladser og meget mere. I bund og grund står vi til rådighed, lige fra en lille revne eller hul i vejen, der skal lappes til de større opgaver, som f.eks. en skaterbane. 

Sten og grus

Som nævnt tidligere er sten og grus også en af vores kernekompetencer. Det skal forstås på den måde, at vi for det første har stor viden indenfor dette område. Både hvilken slags sten og grus, som netop passer dine behov og det pågældende projekt, men også hvordan man får det bedste resultat i forskellige sammenhæng. Vi tilbyder både at afhente og levere, men også at lægge sten og grus uanset formålet. 

Maskinudlejning

I og med, at vi er en lille virksomhed, har valgt ikke at have vores egne maskiner. Dette har vi valgt på baggrund af, at vi simpelthen ikke har plads til det. Derfor lejer vi maskiner hos større entreprenør firmaer eller hos et maskinudlejning firma. Vi har dog en fast aftale med et større entreprenørfirma, men vi har været for før en enkelt gang eller to, hvor alle deres maskiner var udlejet. Derfor er vi opmærksomme på hvilke andre firmaer der lejer deres maskiner ud til erhvervsvirksomheder.

Læs mere om gravemaskiner her