Top
Menu Luk
Låsesmed Amager

Låsesmeden hjælper dig med at sikre dig mod ubudne gæsterVi kan ikke garantere dig 100 procent mod at få indbrud, men vi kan rådgive og hjælpe dig så godt, at det næsten bliver umuligt for en indbrudstyv at komme ind i dit hjem og stikke af med dine værdier. Bestil en aftale med Låsesmed Amager og sov tryggere om natten. Vi tilbyder det nyeste indenfor låse- og sikkerhedssystemer.

Sikkerhedstjek og gode råd om låse og andet

Vi kommer gerne på besøg i dit hjem eller firma og laver et sikkerhedstjek af dine døre og vinduer, lytter til dine ønsker og behov, og på den baggrund anbefaler vi et system, der vil optimere din, familiens eller virksomhedens sikkerhed. Gode råd er gratis, og de føler med. Efter en samtale og eventuelt besøg af os, vil du stå meget sikrere mod indbrud fremover. Og det er der god grund til. Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark, og Amager ligger desværre højt på listen over steder, hvor indbrudstyve folder sig ud. 

Flest indbrud i de mørke måneder

Indbrudstallet har været stabilt faldende i Danmark siden 2011, men antallet af indbrud er stadig markant højere end i vores nabolande. De mørke måneder, hvor tyvene bedst kan gemme sig, byder på flest indbrud. December, november og oktober er de måneder, hvor der anmeldes flest indbrud i boliger, men også i januar og februar er der flere indbrud end i alle de lyse måneder. Jul og nytår er uden sammenligning den tid på året, hvor der sker flest indbrud, og i forårsmånederne april, maj og juni sker der færrest indbrud, blandt andet fordi mange opholder sig mere ude, hvilket forstyrrer tyvene. 

Pas ekstra godt på i weekenden

I 2018 blev der anmeldt næsten 30.000 indbrud i Danmark. Det svarer til, at 1,1 % af danske boliger blev udsat for indbrud i 2018. Fredag er den dag, hvor der sker flest indbrud, nemlig mere end hvert femte. Lørdag er der næstflest indbrud i boliger, mens omkring halvdelen af indbruddene finder sted fra mandag til torsdag. Om søndagen er der færrest indbrud, og det skyldes måske, at folk generelt er hjemme på denne dag, hvorfor det selvsagt besværliggør indbrud. 

Låsesmeden besværliggør indbrud

En af vores hjertesager er at nedbringe antallet af indbrud på Amager. Vi mener, at alle danskere har ret til at føle sig trygge i deres hjem. Vi specialiserer os derfor i moderne og effektive sikkerhedsløsninger og giver dig et effektivt sikkerhedstjek af dine døre og låse, så du præventivt kan forebygge indbrud med de helt rigtige og sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler. Med rådgivning og professionel hjælp fra de flinke og erfarne låsesmede i Låsesmed Amager, er du så godt sikret som muligt mod at ende som bytte for indbrudstyvenes lange fingre og smarte metoder. De er godt nok listige, men vi er endnu klogere end dem, og vi er altid et skridt foran. Så tøv ikke med at give os en opringning – vi står klar til at hjælpe dig, din familie eller firma med at beskytte, hvad der er jeres.