Top
Menu Luk
YaleDoorman

Låsesmed – Yale Doorman


Låse til hoveddøren findes i mange former og varianter, men den gamle og traditionelle lås med dertil nøgle, er stadig det de fleste danskere bruger i dag. Teknologiens udvikling er også at finde i de små detaljer i vores dagligdag og blandt andet hoveddørslåse er noget vi ser i større grad vokse med teknologiens udvikling. Vi kender alle til det problem med at man smider nøglen væk til hoveddøren og man må derfor vente til enten mor, far, storebror eller -søster kommer hjem, for at man kan komme ind ad hoveddøren. Dette problem er løst og man kan idag få meget teknologiske løsninger til sin hoveddør hvad angår låse.

Yale Doorman

I dag findes der på næsten 10 ud af 10 hoveddøre den normale lås hvor nøglen passer til. I dag er det dog muligt at få noget som teknologiens udvikling har præget. Det er muligt at løse problemet hvor man mister nøglen til hoveddøren, uden at vente på at mor eller far kommer hjem. Yale Doorman er en ny smart dørlås, som gør det muligt at låse og åbne sin dør uden at bruge nøgle. Den er elektronisk baseret og kræver ingen nøgle. Det eneste den kræver er en kode, nøglebrik eller fjernbetjening. Det er så smart at man gennem Verisure applikationen kan aktivere og deaktivere nøglebrikken, sådan at de ikke kan bruges i de timer hvor man er ude af døren. Dette forebygger muligheden at skulle man gå hen og tabe sin nøglebrik, så er det muligt at deaktivere den og dermed kan folk ikke komme ind i dit hus. Den findes i tre designs (Sølvgrå, hvid og sort), så der er lidt til hver og en smag. Der er også et sikkerhedsnet som gør at skulle man glemme at låse døren, så vil den automatisk blive låst efter et vist tidsinterval efter du er gået ud ad hoveddøren. Dette er et interval du som kunden eller husstands ejeren selv bestemmer.

Er det sikkert?

Alt gammelt og traditionelt som vi som individer er vant til at bruge eller befinde os med, kan forekomme meget usikkert når det bliver påvirket eller optimeret af teknologien. I dette tilfælde er en optimering af hoveddørslåsen meget sikker, da uanset om du glemmer at låse hoveddøren, så er du ikke fastlåst til fysisk at skulle vende tilbage til din hoveddør for at låse døren, den kan gøre det af sig selv. Derudover kan du styre dine låsemekanismer, så de enten er aktiveret eller deaktiveret i henhold til om du skulle miste din nøglebrik.