Top
Menu Luk
Amager

Låsesmed tilkaldt på Amager


Tirsdag morgen

Jeg en kvinde på 29 år, bosat på Amager. Jeg arbejder som lægesekretær på Amager Hospital, som ligger 10 min fra min lejlighed. Min familie og venner vil nok mene at jeg er en karrierekvinde, da jeg går meget op i mit arbejde. Jeg er den første der møder og den sidste der går hver dag. Men i dag var mit overskud bare helt i minus. Jeg har aldrig nogensinde været så træt før, men det hænger nok sammen med, at jeg ikke havde sovet særlig godt den nat.

Amager København

En lang arbejdsdag

Jeg mødte dog på arbejde alligevel, selvom tanken om at melde mig syg strejfede mig. Dog mødte jeg inde samme tid som alle andre den dag. Jeg havde virkelig svært med at fokusere på mine arbejdsopgaver. Og timerne i løbet af dagen, har aldrig nogensinde gået så langsomt. Jeg sad næsten og talte minutter til sidst og endelig var dagen langt om længe omme. Jeg tog bilen hjem og rakte ned i tasken efter mine nøgler. Men der var ingen nøgler i min taske til min store overraskelse. Min nabo kom heldigvis forbi og kunne lukke mig ind i opgangen.

Låsesmed på Amager

Efter noget tid slog det mig, at jeg måtte have glemt nøglerne inde i lejligheden og dermed smækket mig ude. Men jeg var så træt i morges, så jeg lagde ikke mærke til noget overhoved. Jeg ringede derfor til en låsesmed på Amager, som sagde han kunne være der inden for en halv time. Der gik dog kun knap 20 minutter og så havde han også låst min dør op. Og ganske rigtigt, så lå mine nøgler lige indenfor døren. Jeg takkede låsesmeden mange gange, han svarede at det var så lidt, men han skulle skynde sig videre, da han havde flere opgaver rundt omkring på Amager.