Top
Menu Luk

Låsesmed


Indbrud

Vi har lige haft indbrud i weekenden, da vi var på en weekendtur til Paris. Alle smykker og elektroniske apparater af værdi var blevet stjålet i løbet af weekenden. Og dette er vi virkelig kede af, da nogle af smykkerne havde en affektionsværdi som ikke kunne erstattes. Vi meldte indbruddet med det samme efter at vi var kommet hjem. Dog er det noget der kan tage længere tid med forsikringsselskabet, da vi skulle finde ud af hvor meget vi havde mistet i værdi. Vi ønsker ikke at komme ud i en lignende situation igen, derfor ville vi undersøge hvilke muligheder vi havde for at løse problemet. 

Indbrud utallige gange

De sidste par år, har der været rigtig mange indbrud i vores kvarter. Så det var nok et spørgsmål om tid, før skete for os i vores hus. Størstedelen af indbruddene er udført på samme måde. Gerningsmændene har slået til imens man ikke har været hjemme i flere dage og så har de brugt et værktøj til at dirke låsen op. Det vil sige, at de holder øje med folk i kvarteret, hvilket er super uhyggeligt. Vi ønskede at alle disse indbrud skulle stoppe, derfor indførte et naboværn, hvilket vil sige at vi holder øje for hinanden, mens vi ikke er hjemme. Derudover ønsker vi, at sikre vores hus bedre.

Nye låsesystemer

Vi har derfor snakket med en låsesmed fra København, som har mulighed for at sikre vores låse mod indbrud og sætte alarm op, som hænger sammen med låsene. Han skulle meget gerne komme og udskifte vores låse engang i næste uge og så håber vi, at det holder os sikret. Nu når vi både har naboværn og indbrudssikre låse, håber vi at det vil stoppe alle disse indbrud en gang for alle, så vi ikke skal gå og være usikre hele tiden.

Se og læs om den smarte Yale doorman lås

Få mere information om sikring af din døre her