Top
Menu Luk
kontorrengoering

Kontorrengøring


Flytter fra lokale til eget hus

Vi er en mindre virksomhed, som har eksisteret i små ti år. De seneste tre år, har vores virksomhed vokset mere end nogensinde før. Vi har blandt andet fået en del flere medarbejdere, hvilket har gjort at vores nuværende lokaler, vi har lejet os ind på, ikke længere er stort nok. Det er den største grund til vi har valgt at flytte lokalisering. Derudover er vores økonomiske situation også blevet en del bedre, hvilket betyder at det rent faktisk kan lade sig gøre, at flytte til en større sted. Vi flytter derfor fra vores nuværende lokaler til vores eget hus. Det bliver super spændende at afprøve en ny lokation, samt se hvordan virksomheden vokser sig større og større.

Flyttet ind i det nye hus

Virksomheden er nu flyttet ind i vores nye hus og vi er allerede super glade for det. Huset er i alt på 150 kvm og med to etager. Der er mere end rigeligt plads og dermed mulighed for ansætte flere medarbejdere på sigt. Med denne løsning, har vi både egne toiletter og eget køkken, samt egne mødelokaler. Dette betyder at vi ikke længere er afhængige og påvirkede af andre virksomheder i forhold til f.eks. hvis vi skal have et kundemøde. Og vi skal dermed ikke booke lokale lang tid i forvejen. Dette har gjort det meget nemmere for os, som virksomhed. Og vi kan stå til rådighed vores kunder når som helst. 

Snavset spreder sig

Vi har nu haft placering i huset i snart to måneder. Og både os som chefer, men også medarbejderne virker som om de er tilfredse med vores nye sted. Der er dog flere der er begyndt at påpege snavs rundt omkring i bygningen. Vi er dog også i vinterperioden, så det er klart, at der bliver hevet en del mere snavs ind på denne årstid, især på gulvene. Derfor har vi nu snakket om hvilke muligheder vi har inden for rengøring. Der er både den mulighed at ansætte en piccoline, der kan hjælpe til med både rengøring og nogle små opgaver. Og ellers kan vi ansætte et professionelt firma, som tilbyder kontorrengøring.

Rengøring på kontoret

Efter en længere snak på kontoret, om hvad der vil være det rette valg i forhold til rengøring, er vi kommet frem til, at vi i vores virksomhed ønsker, at ansætte et professionelt firma, som tilbyder kontorrengøring. Dette har vi valgt på baggrund af, at vi ønsker, at vores virksomhed skal være professionel ud ad til, også set fra kundernes synsvinkel. Derudover ønsker vi også at virksomheden skal gøres ordentlig rent, i forhold til bakterier, sygdom og dårligt indeklima. Vi ønsker det bedste for vores medarbejdere, så de kan gøre deres bedste for vores virksomhed. Så fremadrettet får vi kontorrengøring et par gange om ugen. 

Læs mere på wiki