Top
Menu Luk
frisoer

Frisør


Hårtrenden skifter

Modetrenden inden for hår skiftet rigtig meget år efter år. Jeg har egentlig aldrig fulgt trenden, da jeg stort set altid har haft den samme frisure, dog har jeg altid ønsket mig langt hår. De sidste par år har mit hår virkelige været langt. Og det er ret sjovt jeg endelig selv har fået så langt hår og at jeg i bund og grund hader det. Jeg har altid undret mig over hvorfor folk med langt hår, har sat det op hele tiden, fordi jeg synes personligt er pænest nede. Men nu forstår jeg godt hvorfor man sætter det op, da jeg selv har så langt hår. Mit hår er umuligt, da det filtre hele tiden og det ser ikke pænt ud hvis det har været nede i længere tid og der er simpelthen så meget pleje, som jeg slet ikke orker. Derfor har jeg valgt at tage til frisøren for, at blive klippet.

Frisør vanløse

Jeg tog til den lokale frisør i Vanløse, hvor jeg havde tid kl.10.00 om formiddagen. Jeg havde glædet mig super meget til at det endelig skulle blive forholdsvis kort igen. Jeg fortalte frisøren, at jeg gerne ville have klippet et godt stykke af mit hår af, hvorefter hun blev ved med at spørge om jeg var sikker, da hun synes jeg havde så flot langt hår. Men jeg fortalte hende, at jeg synes også det var rigtig pænt, men der er bare for meget pleje, som jeg ikke kan overskue. Vi blev derfor enige om, at jeg skulle have en pagefrisure til lige over skuldrene, så jeg stadig kunne sætte håret pænt ved f.eks. at krølle det, men sådan at det ikke var besværligt til hverdag.

Ny person

Efter jeg havde været til frisøren tog jeg hjem. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var, at kigge mig i spejlet. Det var virkelig en underlig følelse at have så kort hår, når nu jeg havde været vant til at have langt hår i så mange år. Jeg var overrasket, men på en god måde. Fremover var det meget nemmere, at sætte hår inden jeg skulle på arbejde, men også hvis jeg skulle ud i byen. Det tager nemlig ikke særlig langt at krølle eller glatte mit hår længere og det er jeg virkelig glad for.

Læs mere her om hårtrends for 2019 her