Top
Menu Luk
Laasesmed

Få din låsesmed København med på råd, når dit hjem skal sikres


Der kan være mange forskellige grunde til, at det er en rigtig god idé at sikre dit hjem, blandt andet ved at tjekke, dine låse ikke er forældede. Det kan være svært at vurdere, hvis du ikke har den relevante viden på området. Heldigvis er der hjælp at hente hos din låsesmed i København.  

Tyveri- og boligsikring er mange ting, men de fleste vil nok forbinde det med avancerede alarmsystemer. Det er dog ikke det eneste, der er med til at sikre din bolig. Dine låsesystemer skal som minimum leve op til en vis standard, hvis de ikke skal være nemme at bryde op for tyvene. Der er råd og vejledning at hente hos en låsesmed i København. 

Samtidig har et forældet eller dårligt låsesystem også betydning på en eventuel forsikringssag, fordi forsikringsselskaberne afviser en erstatning, hvis låsen er forældet. For at undgå, at du står i den situation, anbefaler vi, at du tager kontakt til os i dag, så vi, som din låsesmed i København, kan vurdere dine låse i boligen. 

Lad din låsesmed i København vejlede dig til et mere sikkert hjem

Der er forskellige forholdsregler, du kan tage, hvis du ønsker at forebygge eksempelvis indbrud fra ubudne gæster. En låsesmed i København har den erfaring, der skal til, for at dit hjem bliver mere trygt og sikkert. 

Vores certificerede låsesmede kan vejlede dig til at komme indbrudstyve i forkøbet, ved eksempelvis:

  • at sætte patenterede låse på alle yderdøre.
  • at det ligner, der er nogen hjemme. 
  • at dørene bliver låst, når den sidste forlader boligen. 
  • at værktøjer og haveredskaber er låst inde, så der ikke er nem adgang til det. 

Det kan godt være, at det lyder ligegyldigt at låse haveredskaberne inde, men det kan være afgørende, hvor let tilgængeligt værktøj er. Som låsesmed i København har vi erfaring med, at det besværliggør det, hvis en ubuden gæst ikke har adgang til diverse remedier. 

Samtidig har vi mange års erfaring med diverse låsesystemer, og vi kan nu også installere og montere elektroniske låsesystemer. Det er et fleksibelt og meget sikkert alternativ til den mekaniske lås med nøgle, som vi alle kender så godt. 

Låsesystemet bliver i stedet åbnet og låst med en nøglebrik, en kode eller en fjernbetjening. Det hele kan styres fra en app, hvilket også gør det nemmere for dig i en travl hverdag. Vi kan nemlig som din låsesmed i København installere og montere et fleksibelt, brugervenligt og sikkert låsesystem.  

Kontakt din låsesmed i København i dag

Hos KBH Låse er vi altid klar til at hjælpe dig, fordi vi ved, hvor vigtigt et sikkert låsesystem er. Vi kan som låsesmed i København vejlede dig til, hvad der er den bedste og mest optimale løsning for dig. Udgangspunktet vil altid være dine ønsker og behov, fordi det er vigtigt for os, at du er tilfreds, når vi har afsluttet vores arbejde. 

Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine låse-behov.