Top
Menu Luk
doedsbo

Dødsbo


Rydning af dødsbo

Professionel rydning af dødsbo

Vi er et firma med stor erfaring inden for rydning af dødsbo, som er klar til at hjælpe dig i de svære situationer. Mange har svært ved selv, at afvikle det pågældende dødsbo, da man stort set aldrig er forberedt på det. Der er ofte en masse sorg, som spiller ind og det kan derfor være svært, at være i den bort gåendes dødsbo. Derfor står vi til rådighed, for dig der ønsker professionel rydning af dødsbo. 

Vi kan tilbyde

Vi er en familiedrevet virksomhed, som har eksisteret siden 1991. Vi har derfor stor erfaring både i forhold til hvordan man håndtere selve dødsboet, men også hvordan man håndtere de pårørende, da det for mange er en svær tid, som er meget præget af sorg. Hvis du står i en situation med afviklingen af et dødsbo, står vi til rådig alle ugen syv dage. Derudover har vi en døgnservice, hvilket betyder, at vi er til rådighed hele døgnet rundt og vi kan allerede være ved dødsboet inden for få timer. Vores medarbejdere er modne, servicemindede og ikke mindst omhyggelige. Vi ønsker, at alle vores kunder får den bedste forståelse og service under rydningen. 

Opgaver vi påtager os

Vi påtager os alle former for rydning af dødsbo. Det vil sige der både er tale om hus, rækkehus, lejligheder og plejehjem. I bund grund tager vi os af alt, det vil sige, at du som kunde ikke behøver at gøre noget selv. Man er selvfølgelig velkommen, hvis det er noget der lyster, men skal vi nok påtage os de opgaver der er. Et dødsbo er aldrig ens, derfor snakker vi med kunden om hvad der skal gemmes og hvad der skal ud. Vi går meget ind for genbrug, derfor donerer vi til velgørenhed, som vi mener gavner miljøet og ikke mindst bæredygtighed. 

Læs mere om dødsboskifte her