Top
Menu Luk
bil abonnement

Bil Abonnement


Hvad er et bil abonnement?

Et bil abonnement er ny, nemmere og meget mere fleksibel måde, at have bil på. Man betaler en månedlig ydelse, alt efter hvor længe man ønsker, at være abonnent. Det fungerer således, at man først vælger en ny bil fra den pågældende virksomheds udvalg. Derefter vælger man et udleveringssted i Danmark og en udleveringsdag, så bilen er klar til når man skal bruge den. Bagefter betaler man for den valgte bil og så er sidste step, at man modtager bilen på det valgte afhentningssted. 

Hvorfor vælge et bil abonnement?

Når du vælger at få et elbil abonnement, betaler du et samlet beløb og så slipper du for at tænke på bekymringer såsom betaling af forsikring, afgifter og vedligeholdelsesudgifter. Derudover er der et hav af fordele i forhold til hvis man valgte privatleasing eller købte en bil. Ved et bil abonnement er der f.eks. ingen førstegangsydelse eller depositum. Derudover er der også mulighed for forlængelse af sit abonnement, hvis det noget man ønsker. 

Bil abonnement forsikring

Som nævnt tidligere, er forsikringen dækket ind under den månedlige ydelse. Det betyder, at der er en kaskoforsikring inkluderet i abonnementsaftalen. Forsikringsaftalen er desuden afdækket af Topdanmark, som i øvrigt har koncession i hele Europa.

Bil abonnement skade

Ved en skade er selvrisikoen typisk på 5.000 kr. pr. skade. Men hvis du er over 30 år og har haft 3 års skadefri kørsel, har man ofte mulighed for at tilkøbe en lavere selvrisiko. Det vil betyde at selvrisikoen kan være på 2.500 kr. pr. skade. Det koster omkring 49 kr. ekstra månedligt for at tilkøbe dette. Dog kan dette kun tilkøbes før bilen bliver udleveret.  

Bil abonnement service

I abonnementsaftalen indgår serviceeftersyn. Det er dog dit ansvar, som abonnent, at overholde serviceeftersynet. Hvis man som abonnent ikke overholde dette, vil du som hovedregel blive opkrævet et beløb ved endt abonnement. Dog skal man være opmærksom på, at f.eks. sprinklervæske, udskiftning af pærer eller rengøring ikke er del af det inkluderede serviceeftersyn.

Læs om hvad bil abonnement er her