Top
Menu Luk
Asfalt

Asfaltering af parkeringsplads


Vi har som virksomhed i længere tid arbejdet med stiftelsen af vores virksomhed og vi kan med stor glæde sige at vi om ikke så forfærdelig længe, står i den situation at vores nye hovedkontors bygning, bliver færdig om ikke så længe. Vi skal derfor også have lavet en parkeringsplads til de medarbejder som møder ind dagligt og arbejder for os.

Vores virksomhed

Vi er en virksomhed der i skrivende stund er voksende som kan se frem til, at vi i fremtiden kan ansætte endnu flere end de 32 ansatte vi har i forvejen. Vi er meget overvældet over den vækst vi befinder os i lige nu og vil gerne udvide endnu mere end vi allerede gør i forvejen. Vi skal derfor tage højde for at den parkeringsplads vi får lavet, kan rumme de antal biler vi forventer i fremtiden vil være på vores parkeringsplads. Vi forventer over de næste 3 år at ansætte det dobbelte af den bemanding vi er lige nu, hvilket gør at vi derfor ikke kan få lavet en parkeringsplads, som rummer mindre end dette.

A for Asfalt


Vores resultat

Parkeringspladsen er så småt ved at tage form og vi er rigtig glade for den beslutning vi tog omkring det firma vi valgte til at lave asfalteringen af vores parkeringsplads. Vi havde på forhånd nogle krav til hvordan vi gerne så parkeringspladsen tog form, da vi på nuværende tidspunkt er i gang med at få lavet et arkitektonisk kontorhus og derfor gerne så at parkeringspladsen tog udgangspunkt og eksempel i det kontorhus vi får lavet. Dette ønske er opfyldt til punkt og prikke og vi er meget tilfreds med det resultat vi har fået. Derudover har vi fået en parkeringsplads, som ikke er for snæver, hvilket gør at der er masser af plads til de biler som skal bruge den. Yderligere er der også taget højde for ekstra pladser til elbiler, hvilket vi gerne ser flere af i fremtiden. 

Læs mere på wiki