Top
Menu Luk
Bred vej

Asfalt


Asfaltfirmaet

Jeg startede mit eget asfaltfirma op for lidt over ti år siden. Jeg har stort set altid vidst at jeg skulle være selvstændig på et tidspunkt i mit liv. Jeg har aldrig været særlig god til det med at have en chef der bestemmer over mig. Jeg vil helst være min egen chef, så jeg kan styre min egen tid og gøre det der for mig er mest logisk. Firmaet har vokset en del siden jeg startede det. Vi er omkring tyve mand ansat og så har vi ellers to elever, som er til rådighed, når de ellers ikke er på skole. Vi laver alt fra huller i vejene til indkørsler og generelt alt som indebære asfalt. 

Asfaltvej

Renovering på skole

Jeg havde netop snakket med en skole, som faktisk er den skole min søn går på. Skolen var i gang med at renovere alle deres udendørs arealer og til det havde de brug for et asfaltfirma til, at lægge asfalt som underlag på en fodboldbane og en legeplads. Det takkede vi ja til i firmaet, da det er en af de større opgaver, men egentlig også meget simpel. Jeg regner med at det tager op til fem dage før vi er færdige med at lægge asfalt både på fodboldbanen og legepladsen.

Asfaltarbejderne på job

Mine medarbejdere elsker at lave opgaver som disse. Det gør de fordi man virkelig ved at der er nogen som sætter pris på det i sidste ende, nemlig børnene. Der er ikke noget bedre en at se en masse børn løbe rundt og lege og have det sjovt og være velvidende om, at man selv har været med til at give dem dette store smil på læben. Det er virkelig her vi føler vi gør en forskel og det er rart at føle man giver noget værdi til andre.

Asfaltering af p-plads

Læs mere om uddannelsen her