Top
Menu Luk
asfaltvej

Asfalt – Fjern hulet



Hul i vejen

Vi har længe haft et større hul i den asfalterede vej, som er meget generende når man kommer kørende i bil eller cykel. Vi har samlet en nabogruppe, hvor vi går sammen om at optimere forskellige ting i nabolaget og vi har flere gange haft dette hul i vejen op og vende til vores møder. Vi har flere gange taget kontakt til kommunen omkring dette hul, dog er det ikke blevet taget seriøst og derfor er der ikke blevet gjort noget ved det. Kommunen ser ingen grund til at bruge penge på sådan et harmløst problem.


Asfaltvej

Endnu et møde i nabolaget

Efter at kommunen har givet os det ene afslag efter det andet, var vi nødt til at komme med et alternativ. Derfor foreslog vi i nabogruppen at tage kontakt til et firma som kunne reparere dette hul i vejen med ny asfalt og dermed selv stå for regningen. Dog ville vi splitte regningen imellem os i nabogruppen. Til at starte med var folk små irriterede over at kommunen ikke ville gøre noget ved det og at vi var nødt til selv at betale for det, hvis det skulle laves. Men efter de forskellige naboer fandt ud af hvor lidt vi skulle af med hver især for at betale reparationen, blev folk hurtigt overbevist. I og med vi er en del der bor på vejen, blev det ikke særlig dyrt, når vi splittede regningen imellem os.

Som en ny vej

Vi fik lavet en aftale med et asfaltfirma og de rykkede allerede ud dagen efter og lagde ny asfalt i hullet. Det tog ikke særlig lang tid før de var færdige. Dog skulle asfalten lige tørre, før det var helt færdigt. Nogen gange må man selv sørge for at få tingene gjort, ellers kommer man ikke så langt. Så vi besluttede os at lægge penge til side til vores nabogruppe i tilfælde af vores fællesarealer har brug for en hjælpende hånd.